Met daarbij een specialistische, persoonlijke en adequate dienstverlening.

Laagdrempelig en een effectieve no-nonsense aanpak.

Pim Pfeiffer

Mr. Chr.E. Pfeiffer is in 1995 civielrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is sinds 1996 werkzaam in de advocatuur.

Rechtsgebieden en specialismen
Pim adviseert en procedeert op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, insolventierecht, incasso en familierecht. Hij heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten
de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:
– Personen- en familierecht;
– Burgerlijk procesrecht.
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Opleidingen
In 2005 heeft Pim de INSOLAD/Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht en in 2009 de opleiding INSOLAD EUR Financiële economie voor curatoren met succes afgerond.

In 2021 is Pim gestart met de opleidingen tot vFAS-advocaat scheidingsmediator.

Lidmaatschappen
Pim Pfeiffer is lid van de Vereniging van Incasso-Advocaten (VIA).

Petra Thie

Mr. P.J. Thie is in 1996 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is sinds 1997 werkzaam in de advocatuur.

Rechtsgebieden en specialismen
Petra Thie is sinds 1998 werkzaam als letselschadeadvocaat. Daarnaast adviseert / procedeert zij op het gebied van familierecht en het slachtofferrecht. Petra heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:
– Letselschaderecht;
– Slachtofferrecht;
– Personen- en familierecht.
Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Opleidingen
Petra heeft in 2002 de Grotiusopleiding Personenschade met succes afgerond.

Lidmaatschappen
Zij is niet alleen lid van LSA maar ook van de ASP (Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade).

Kosten
Nogmaals zij er op gewezen dat in letselschadezaken bijstand van een advocaat vaak kosteloos is.

Ons kantoor

Pfeiffer Thie Advocaten en Mediators is een no-nonsense en laagdrempelig advocatenkantoor in de historische vesting van Hellevoetsluis. Wij streven naar een specialistische, persoonlijke, adequate en duidelijke dienstverlening. Wij doen alleen waar wij goed in zijn. Wel kunnen wij u uiteraard doorverwijzen naar advocaten die gespecialiseerd zijn op rechtsgebieden die wij niet beoefenen.

Ons kantoorpand

Het kantoor van Pfeiffer Thie Advocaten en Mediators is gevestigd aan de Oostkade 34 aan de historische haven van vestingstad Hellevoetsluis op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten.
In de nabijheid van het kantoor is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. In het bijzonder is dit het geval op het nabij gelegen Zuidfront (bij restaurant Aquarius).
Ons kantoorpand is helaas niet toegankelijk voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. In voorkomende gevallen behoort, in overleg, een huisbezoek uiteraard tot de mogelijkheden.

Historie

Op 24 januari 1945 zijn de panden Oostkade 34 en 36 door een bominslag volledig vernietigd. De omliggende panden 32 en 38 werden ernstig beschadigd. Vier mensen kwamen bij dit bombardement om het leven. De panden 32 en 38 zijn hersteld en voor de panden 34 en 36 is dit eigentijdse pand gebouwd.