PfeifferThie heeft zich gespecialiseerd in onderstaande rechtsgebieden.

Er zijn teveel rechtsgebieden om in alles 100% ter zake kundig te zijn.

LETSELSCHADE

Als u letsel hebt opgelopen (bijvoorbeeld door een auto ongeluk, door een arbeidsongeval of door een medische misser) en de daaruit voortvloeiende schade vergoed wilt hebben, moet de ander aansprakelijk zijn voor die letselschade. Die ander is meestal verzekerd voor dergelijke schade.

MEER INFO

ONDERNEMINGSRECHT

Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Elke ondernemer kan geconfronteerd worden met een situatie waarin zijn liquiditeit of solvabiliteit onder druk komt te staan.

MEER INFO

FAILLISSEMENTSRECHT en WSNP

Indien u of uw bedrijf ‘verkeert in een toestand van opgehouden hebben te betalen’ kan de Rechtbank op uw verzoek, of dat van een crediteur, het faillissement uitspreken.

MEER INFO

CONTRACTENRECHT

Contracten worden vaak niet afgesloten door juristen. Het contract dat u dacht te hebben gesloten blijkt soms anders dan verwacht. De partij waarmee u zaken deed blijkt een ander te zijn.

MEER INFO

INCASSO

Vaak betalen debiteuren pas na de betalingstermijn. Soms betalen debiteuren pas nadat zij alle tijd hebben gerekt die maar mogelijk is en u alle denkbare smoesjes hebt gehoord die er maar zijn.

MEER INFO

PERSONEN- EN FAMILIERECHT

Als er in uw privésituatie iets verandert dan krijgt u vaak te maken met het personen- en familierecht. U kunt hier denken aan een echtscheiding of beëindiging van een geregistreerd partnerschap.

MEER INFO